Kéménybélelés, kéménytisztítás, kéményjavítás Budapest, 9. kerület (IX. kerület)

Kéménybélelés, kéménytisztítás, kéményjavítás Budapest, 9. kerület (IX. kerület)

Vállalatunk, a Kémény Group Kft. küldetése, hogy valamennyi Ügyfelünk számára biztonságos, egészséges és nyugodt légkört teremtsen lakásában a fűtésrendszer és a kémény szakszerű megépítésével, felújításával. Az égéstermékek elvezetése a fűtésrendszer telepítésének legkényesebb feladata, így csak megbízható szakemberrel szabad ezt a munkát elvégeztetni.

Szolgáltatásaink:

Kéménybélelés és felújítás
Új égéstermék-elvezető kiépítése
Kéményseprő járda kiépítése
Kéménymagasítás
Kéménykamerázás
Kéménytisztítás

Kéménybélés

A kéménybélelés az egyik leggyakrabban végzett, azonban az egyik legkritikusabb munkafolyamat a fűtésrendszer javítása és korszerűsítése során. A korszerű technológiának köszönhetően szakértőink viszonylag egyszerűen képesek a tökéletes védelmet nyújtó bélelés kialakítására.

Új kémény telepítése, szerelt kémény építése

Kéményépítés – új lakásának égéstermék-elvezető rendszerét szakszerűen megtervezzük és kivitelezzük, hogy gondtalanul élvezhesse az otthonlétet. Professzionális kéményépítés.

Mind új lakás építésekor, mind pedig meglévő ingatlan korszerűsítésekor hajlamosak vagyunk a külsőségekre több hangsúlyt fektetni, megfeledkezve az igazán fontos munkálatokról. A kéményépítés nagy szakértelmet igényel mind a tervezőtől, mind pedig a kivitelezőtől.

Kéménymagasítás

Előfordulhat, hogy egy fa, vagy egy közvetlen szomszédságban megépülő, magasabb építmény miatt légörvény alakul ki az elvezető rendszer végpontjánál. Ez gátolja a megfelelő huzat képződését, ami rendkívül veszélyes, hiszen visszaáramlást eredményezhet. Ilyenkor fontos, hogy olyan szakemberre bízzuk a kéménymagasítás kivitelezését, aki tisztában van annak fokozott tartószerkezeti igényével!

Kéménykamerázás

Amennyiben bármilyen problémát észlel a kémény működése során, elsőként érdemes annak kamerás vizsgálatát elvégeztetni. A kéménykamerázás során a fal megbontása nélkül, egy kamera segítségével ellenőrizhető a kémény belső állapota.

Kéménytisztítás

Mint minden máson, a kéményen is fog az idő, így bizonyos időközönként szükségessé válik a kéménytisztítás.

A tisztítási munkálatokkal elejét lehet venni a dugulásnak, valamint a béléscső elhasználódásának, így a visszaáramlás valószínűsége jelentősen csökkenthető, ráadásul nagy mértékben növelhető az anyagok és a teljes kéményszerkezet élettartama.