Új kémény telepítése
szerelt kémény építése

Kéményépítés – új lakásának égéstermék-elvezető rendszerét szakszerűen megtervezzük és kivitelezzük, hogy gondtalanul élvezhesse az otthonlétet. Professzionális kéményépítés.

Mind új lakás építésekor, mind pedig meglévő ingatlan korszerűsítésekor hajlamosak vagyunk a külsőségekre több hangsúlyt fektetni, megfeledkezve az igazán fontos munkálatokról. A kéményépítés nagy szakértelmet igényel mind a tervezőtől, mind pedig a kivitelezőtől. Szakembereink nem csak tapasztaltak, hanem igényesek is munkájukra, a legmodernebb iparági technológiák ismeretében pedig mindig megtalálják az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldásokat.

A munkálatokat a lakótér felmérésével, a felfűtendő terület vizsgálatával kezdjük. Munkatársunk ezek alapján ajánl Önnek megfelelő kazánfajtát (gázkazán, kombi-gázkazán, faelgázosító kazán, kondenzációs kazán, elektromos kazán), amelyek közül közösen kiválasztják a legoptimálisabb megoldást. Ezt követően a kazán típusa és az általa közölt hő nagyságának ismeretében kerül sor az elvezetőrendszer és a kémény anyagának és struktúrájának megtervezésére, esztétikai, illetve kényelmi szempontok érvényesítésére. A kész tervek birtokában kerül kiszámításra az anyagszükséglet, amelynek birtokában a kivitelező megkezdi a munkálatokat, vagyis a tényleges szerelvényezési, telepítési folyamatot. A végeredmény: a lakás paramétereinek megfelelő kazán és a hozzá illő kémény, amelyek hosszú távon biztonságosan elégítik ki a lakók fűtési igényeit.

3993D7B7-A580-4F17-8BFC-5AFE3BA4D3BD

Kérjen ajánlatot!